top of page
usas-flagga.png

Dessa produkter avser
USA marknaden

Storkök

Sedan 2014 har vi levererat lösningar för luftbehandling i ventilationssystem för storkök på den Amerikanska marknaden. Tillsammans med våra partners servar vi våra kunder lokalt. Med kunskap och erfarenheter från över 14 000 installationer runt om i världen är AirMaid® bevisligen ett av dom mest kostnadseffektivaste sätten att reducera odörer och minska uppbyggnaden av fett i IM kanalen. Låt vår teknik göra jobbet, så du kan fokusera på din verksamhet.

AirMaid® - Luftbehandling - Air treatment

Vision

Vi är en del av Absolent Air Care Group | Commercial Kitchen Ventilation Division.

"Genom en kombination av våra världsledande tekniker ska vi bidra till, att på det mest effektiva sättet emittera renare luft än den som tas in, och däremellan hantera alla olika sorters tillagningsprocesser"

Vi trivs i köket

AirMaid® används i dag i ett 30-tal länder runt om i världen. Vi servar allt från hamburgerrestauranger till asiatisk matlagning till en och annan Michelinkrog för att nämna några. En AirMaid® är lika enkel att installera i efterhand som vid nybyggnation. Vår projektservice står redo att hjälpa dig finna den mest kostnadseffektiva lösningen för just din verksamhet.

AS4A2949_websize.jpg

Produkt

STORKÖKSVENTILATION

Vi är experter på odör- och fettreduktion inom storköksventilations anläggningar. Vår beprövade AirMaid® teknik används i flertalet tillagningsprocesser från snabbmatrestauranger till Michelin krogar runt om i världen. Våra lösningar är enkla att installera, kräver lite underhåll och bidrar på så vis till att vara en av de mest kostnadseffektiva lösningarna på marknaden.

Airmaid® - Luftbehandling - Air treatment

V-serien

V-serien är utrustad med vår unika CGC cell och är speciellt framtagen för restauranger och storkök där kraven på fett- och luktreduktion är mycket viktiga. Med en kontinuerlig och effektiv rening av imkanalerna så kan man på ett effektivt sätt reducera sotningskostnaderna samt möjliggöra återvinning av värmen i imkanalerna för att ytterliga sänka kostnaderna.

 

Användnindsområden:

  • Restauranger

  • Storkök

  • Skolkök

  • Sjukhuskök

  • Spökkök (Ghost kitchens)

  • Food Courts

 

Fettreduktion

Fettet reduceras kraftigt i ventilationskanalerna (imkanalerna) genom att ozonet från våra unika CGC celler bryter ner fettet till vatten och mineraler som avlägsnas i luftströmmen.

 

Luktreduktion

Matos/lukter från all typ av matlagning lämnar kanalen och fastnar därför inte i ett konventionellt filter. Med AirMaid® V reduceras dessa lukter upp till 95 %.

 

Brandsäkerhet och sotning

Livslängden för ventilationssystemet ökar genom att fettet reduceras dessutom så minskar även brandfaran. Antalet dyra sotningstillfällen kan också reduceras.

Förfrågan

Teknik från AirMaid® är bevisat en av de mest kostnadseffektiva lösningarna för effektiv odörreducering på marknaden.

  • Lätt att installera

  • Låg energiförbrukning

  • Minimalt underhåll 

IMG_0618.jpg
bottom of page