top of page

Återvinning

Trött på illaluktande miljörum när du återvinner dina sopor? Då ska du läsa mer om vår luftbehandlings teknik med AirMaid®  som gör återvinningen till en behaglig upplevelse fri från otrevliga odörer.

Airmaid - Luftbehandling - Air treatment

©

IMG_1036.jpg

Miljörum

Varje år installerar vi luftbehandlings lösningar från AirMaid® i miljörum för återvinning av sopor. Främst till bostadsrättsföreningar runt om i Sverige och i övriga Europa & i Asien. Intresset för att återvinna ökar på bred front, vem vill inte vara med och bidra till ett bättre klimat? Men med det kommer också nya utmaningar. Befolkningen i större städer växer och vi tar mer och mer hand om vårt matavfall. Det bidrar i sin tur till att nya oönskade odörer framträder. Genom att installera teknik från AirMaid®

 bidrar ni till att göra återvinningen till en behaglig upplevelse fri från otrevliga odörer.

©

Gör återvinningen till ett rent nöje.

Bergsklättrande landskap
Skärmavbild 2021-12-01 kl. 14.56.11.png

Produkt

W-serien är speciellt framtagen för att eliminera oönskade odörer i miljörum. Snabb och enkel installation med minimalt underhåll. Med teknik från AirMaid® är du igång snabbt och enkelt.

Brf-lösningar

"Vi blev av med luktproblemen i ett nafs. Våra medlemmar applåderade och jublade av glädje! Alla bostadsföreningar borde ha det här. Nu är luften så fräsch i soprummet att man kan sätta sig och fika där", poängterar Bengt.

Bengt Haver

Styrelseledamot BRF Portikgården

AM3.jpg
bottom of page